Karácsonyi vacsora

🎄🎄Ne a konyhában töltse a Karácsonyt, szánja inkább azt az időt a családjára! 👪❤️
👨🏼‍🍳Mi szívesen elkészítjük ön helyett a karácsonyi vacsorát így önnek már csak a szeretettel teli ünneplés marad!🎅⛄️🎁

Választhat egész menü sorainkból vagy akár tételenként is ha nincs kedve egész nap a káposzta töltésével szenvedni 😉🎄🎄

Rendelés leadása +36-42/797-474 telefonszámon: December 22.-ig
Rendelés elvitele: December 24 13:00-ig

❤️🎁🎄SZERETETTEL TELJES ÁLDOTT ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK !!🎄🎁❤️

Saját Klub

A multifunkcionális terem hasznosítása határtalan, mivel teljesen elszeparált és külön bár résszel rendelkezik a bérlő, saját kívánsága szerint szervezheti a programokat!

Multifunkcionális Különterem – Mert az ünnepléshez kell egy jó hely!

Az Un Pizzico különtermének eleganciáját az eredeti téglaburkolat és a valódi fa meghitt párosítása adja. A kellemes környezet kiválóan alkalmas különleges rendezvények helyszínére. Az ünneplésre mindig van valamilyen ok, a klasszikus születésnapokon, céges party-kon túl, már számos esetben döntünk arról, hogy kímélve az otthonunkat egy külső helyszínre szervezzük ezeket a programokat.

Céges party-k, csapatépítők, partnertalálkozó, céges értékelők és évzáró rendezvények, jubileumi évfordulók és karácsonyi-party-k

A multifunkcionális különterem a színvonalas vállalati rendezvények minőségi helyszíne. A partnertalálkozóktól a lazább céges party-kon keresztül a különleges eseményekig bezárólag használható a helyiség. Egy helyszínen megoldható a catering és kickoff meeting! Állófogadás, svédasztalos vendéglátás és tányérszerviz is választható.

Facebook oldalunk